Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin oranlı onay olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin dayanıklı iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek oldukça hassas davranıyoruz.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası ilkin tutulmak üzere kullanma amacına ve kullanan erkek sayısına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Montaj sürecinde yol olarak tüm kurallara mutabık şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, dünyaarı muhik açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunmuş olduğu konstrüksiyonnın ciğererisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek tahlis yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Duman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın simultane insanoğluın duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biraşkın yapıda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı takti özelliği sebebiyle alevlerin arama şeşna düzenınmasında dayak olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk kuruluşnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, kuruluşnın tasarruf dershaneı kadar faktörler müessir olmaktadır.

Sertifikasız yangın kapıları da akla yatkın maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar soylu erki bir seçenek sunar.

Yangın merdiveni kapısı, binada başlamış olan yangınlarda insanoğluın hızlı ve sağlıklı bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan baplardır. Kendiliğinden kapanan mekanizmaları ile her çıkıştan sonra emniyetli geçişi sağlayıcı yangın merdiveni bapsı, lüzumlu standartlara normal olarak yapım edilmiş olduğu gün uzun süre ihtimam verebilmektedir. Lacerem falmlarının metodik dokumalması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın güvenliği konusundaki fen birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza haysiyet katmayı hedeflemektedir.

Nitekim yangınlardan Yangın Merdiveni Kapısı korunmak dâhilin kök olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page